Kromvik kommer i februar!

Den fineste julegaven jeg har fått kom i en hvit konvolutt. Jeg var knapt 10 år og hadde fått en rebus. Det var mange rare tegn, noe jeg først forsto lite av. Nysgjerrigheten var imidlertid stor og gleden enda større da jeg forsto at det sto «Kromvik kommer i februar!»

I disse tider var mamma personalsjef på det nye varehuset Ikea, og jeg hadde i måneder og år (føltes det som), løpt rundt i møbelavdelingen hvor jeg stadig kom tilbake til denne flotte sengen med skinnende sengegavl. Ikea, med sitt lekerom med eget ballrom, var en drøm for en unge. Ingen tvil om at mamma hadde den kuleste jobben. Ja bortsett fra ei annen jente i nabolaget, da. Faren hennes eide den første McDonalds`en i byn.

Men du verden så lyst jeg hadde på den sengen! Jeg husker enda hvor lenge jeg måtte telle ned, før den endelig kom. Jeg mener den ble ytterligere forsinket, men mulig det bare er jeg som overdramatiserer de store og følelsesladde øyeblikkene i livet. Men den som venter på noe godt..

Siden den gang har julegaver blitt noe jeg gleder meg til å kjøpe, helt til jeg skal kjøpe dem. Hvert år sier jeg til meg selv at jeg skal begynne med gavekjøp allerede i januar, neste år. Hvert påfølgende år er jeg langt ut i desember før jeg endelig kommer skikkelig i gang.

Selvtilfreds bestilte jeg årets to første gaver på nett denne uken. Jeg brukte google, min venn, og vipps så var pengene borte fra konto og jeg ville få nærmere beskjed når gavene var på vei til Jæren. Shen Zhen Shi Li Xin De Gong Mao You Xian Gong Si hadde bekreftet sendingen og jeg ville få nærmere beskjed når ordren var sendt. Mange rare tegn der, tenkte jeg, før jeg hastet videre i livet.

Det var nok av oppdrag som ventet på meg. Fotoknudsen kunne melde om at julekortene var levert i postkassen og Silly Santa hadde lagt en julegenser i en postboks på Kvernaland. Jeg skrev på adresser og krysser fingre og tær for at min mann nå har kjøpt frimerker og at de er på vei til rette mottakere.

I dag fikk jeg ny mail med rare tegn. Varene er blitt sendt! Gledelig kunne jeg konstatere at to gaver snart var i boks, forhåpentligvis i en boks nær meg.

Jeg leste videre.

Bestillingen din er på vei og kan ikke lenger endres. Beregnet levering mellom 28. desember og 1. januar 2024. Vær oppmerksom på at utsendingsdatoene anslått ekskluderer helligdager.

Denne gangen sto det med store bokstaver at pakken var sendt fra KINA!, av mine venner Shen Zhen Shi Li Xin De Gong Mao You Xian Gong Si. Takk for den saksopplysningen, Si!

Nå ryktes det at jeg må forvente både toll og gebyr i posten. I tillegg må jeg lage rebus før jul og krysse fingrene for at gavene kommer innen februar.

Det blir lenge å vente for to små og forventningsfulle unger. Men den som venter på noe godt..

Jeg for min del er langt fra ferdig med julehandelen.

Men netthandel, det er jeg ferdig med!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.